Vad gör man?

Vad gör man med 3,5 åringar som vägrar lyssna på en med flit? Hör gör hon uppenbarligen eftersom man kan viska ”vill du ha godis?” och få svar direkt. Jag ger upp och nu får hon ha enbart sin gympakjol tills hon själv fryser eller behagar klä på sig. Jag har ju en liten mammig pojk på mig också.

Jag behöver kaffe!!! Och kanske 14 kakor så jag får en sockerchock.

Gah.

Update: Pojken somnar så mamman kan lägga ner honom i korgen (dock kan det vara vääääldigt tidsbegränsat), mamman samlar krafter som hon inte visste att hon hade och laddar för påklädning av dottern. Som klär på sig jeans och tröja UTAN PROTESTER.

Mamman funderar allvarligt på att gå och köpa en trisslott och dottern har satt sig för att lugnt och stilla bygga pärlplattor (kan vara väääääldigt tidsbegränsat det med).

Nu kaffe. :-)

One thought on “Vad gör man?

  1. Vi har köpt i Fålhagen! Nästan där Carro bodde förut! Det är väldigt mycket att göra, men det ska bli riktigt kul! Er villa ser jätte fin ut tycker jag! Va kul med en utbyggnad också! Hoppas att ni alla mår bra!

    Kram Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *