Utvilad? Utedag? Körkort?

Utvilad? Ja, det borde jag vara tycker jag. Har inte vart upp så många gånger inatt (en gång på Tuva, en gång på Aslan som ville ut och så ett par toabesök på det). Efter att jag gjort iordning Tuva för dagis så gick jag och la mig igen och sov tills det plingade en liten toanödig snickare på dörren vid 10.30! Jag trodde klockan kanske var två timmar mindre.

Det är nog en kopp kaffe som behövs, för det känns som att någon sågar i mitt huvud för tillfället. Eller vänta nu, det är ju faktiskt någon som sågar PRECIS OVANFÖR mitt huvud.

Sen missade jag att Tuva har utedag på dagis idag… Såg det nu när jag plockade fram kalendern… Oups, jag skickade iväg henne med strumpbyxor och kjol (tjohoo! Det gick minsann lätt att ta på imorse och det var en glad tjej som skuttade iväg). Men hon har ju alla sina utekläder på dagis ändå så det går nog ingen nöd på henne. :-)

Nu lunch, sen kaffe och ringa körskolan.

Ja, jag har haft uppkörning och det gick inge bra… Så nu ska jag boka in nå lektioner så jag kan på’t igen nästa vecka.

Hörs!

One thought on “Utvilad? Utedag? Körkort?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *