Utvecklingssamtalet

Vi har en mycket duktig tjej som vi kan vara stolta över. Hon har både motorik, tal och utveckling som ligger före hennes ålder. Dessutom är hon grym på att lägga pussel. ;-)

Men problemet är ju bara det att hon kanske får lite höga krav på sig eftersom hon är så duktig, trots allt så är hon ju bara 2,5 år. Sen var det lite saker vi ska öva på, både på dagis och hemma och det är vid maten och på och avklädning då det visst inte bara trotsas hemma. ;-) Men det tyder ju iallafall på att hon är trygg på dagis.

Sen så har ju hon ju sin enorma envishet och starka vilja. Min lilla argbigga. ♥

En sak vi vart lite oroliga över fick vi klarhet i också, Tuva har ju berättat en del hemma men nu berättade fröken att det kan vara lite konflikter i deras lilla tjejgäng, att vissa kanske inte får vara med och leka och de blir arga på varandra. Men den som blir utanför är olika… Igår när vi gick hem så berättade Tuva att hon inte fick vara med och leka och att hon då blev jätte ledsen, sen brukar hon berätta att de puttas (men det gör ju hon med) och att de säger att hon är en pojke (X säger att jag är en pojke, men jag ÄR ju en FLICKA!).

Det är ju så skönt med Tuva att hon är en stark tjej som säger till om det är något. Hon skulle då inte gå och lida i det tysta. :-)

Men vi är så nöjda med vårat dagis så det är skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *