>Uttråkad men Tuva är grym!

>

Ursch, jag är lite uttråkad… Är ju lite trist att vara hemma hela tiden ibland. Alla andra är ju upptagna, jobbar för fullt och sen (så klart) är de trötta. Jag är ju också trött viserligen och vill ju helst hitta på saker på dagarna.

Nej, ursch. Nu behöver det verkligen bli en ändring på vädret och jag skulle verkligen behöva boka in lite mer saker som jag kan se fram emot.

För just nu är det seeeeeeeeeegt.

Men Annelie har ju viserligen blivit arbetslös, och det är ju jätte tråkigt för henne men skoj för mig.  Kan inte fler bli arbetslösa eller ta ledigt nu under våren/sommaren? Jag lovar att jag ska umgås som fan! Haha!

Förresten så har gulliga Julia vart här idag och vi har vart på babysim. Tuva var GRYM idag! Julia fotade hur mycket som helst men de kommer imorgon. Jag är otroligt stolt över min lilla dotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *