Utseendet

Visst är det viktigt hur en blogg/hemsida/webshop ser ut. Jag kan verkligen inte fastna för en blogg, eller låta bli att handla om webshoppen eller bloggen inte ser bra ut. För rörigt och plottrigt är ett big no-no! Jag kan ibland tycka att min blogg tenderar till att bli på gränsen till för rörig pga av alla färger (och därför jag bytte bakgrund från klargul till lite lugnare grön) men samtidigt så vill jag inte heller ha vit eller ljusrosa bakgrund som så många andra bloggar.

Just nu känns min design lite inaktuell, och jag är sugen på att göra om helt från början med helt ny design. Men varken tid, ork eller inspiration finns till det… Jag får klura och göra en skiss först hur jag tänkt mig helt enkelt. :-) Klicka runt och hitta inspiration är ju också bra. Sen har ju wordpress en hel del mallar att utgå ifrån också, men jag har inte hittat någon som passar mig som handen i handsken.

I övrigt tror jag verkligen att det kan vara värt att ta hjälp för att kunna sticka ut på webben. Smelink , som jag skriver ihop med, är ett företag som hjälper till ”att lyckas på webben” enligt de själva. :-)

header_120110

En gammal header till bloggen som jag gillar idéen med. Men det är ju knepigt att hitta bra bilder alltså… Ja, ni ser ju själva på den ovan. ;-)

2 thoughts on “Utseendet

    • Oj, lite luddigt där kanske. :-) de frågade om jag ville skriva ett inlägg om vad jag tycker om websidorsutseende och jag tyckte att det var passande för eftersom jag lite jobbar inom branschen med. Allt är min egna text, men ville få in att det var ett samarbete. :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *