Utelåst men med grymma presenter

Så kan man summera min morsdag.

Jag gav mig iväg på ett distanspass på rullisarna vid 10, och när jag kom hem efter ganska precis tre mil så var jag rätt mör eftersom jag inte hade ätit mer än en kopp yoghurt innan.
Men så kom jag hem var huset låst och ingen hemma. Mobilen och nycklarna låg i tryggt förvar inne… Så jag väntade en timme ute innan jag på darriga ben cyklade till storasyster för att hämta extra nyckeln. Men gissa vem som dykt upp när jag kom hem sen då? ;-) 

Jag med min krångliga mage (IBS) klarar inte riktigt av det där med att bli för hungrig, för sen kan jag inte äta alls. Men, men, that’s life.

Men jag fick några grymma morsdagpresenter! Framför allt av barnen. DE SKA INTE BRÅKA PÅ EN VECKA! Fattar ni?! Vilken pressy! Nu är det tisdag och än så länge har de hållt det. Mer såna presenter tack!

Sen fick jag dessa av Simon:


Birkenstocks i rosé. Hyfsat kär i dom vill jag lova. Och dessutom är de väldigt sköna!

Och i och med att det var morsdag så gick ju många tankar så klart till min mamma. På kvällskvisten åkte vi till kyrkogården och lämnade syréner, pärlplattor och tände ljus. Fy vad jag saknar henne ibland. Som en fysisk smärta i bröstet. 

Tänk att någon kan kännas så nära, men ändå är så långt bort. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *