>Ute och flänger = en trött Sara

>

Ursch, nu är jag trött.

Igår kväll blev det ju senare än planerat, vid 01-snåret kom vi hem efter en trevlig middag med Simons hockey-kompisar + flickvänner och barn. Faktiskt så var det klart över förväntan, jag hade räknat med att det skulle bli en hel del hockeysnack, och hockey är ju kanske inte mitt favoritsamtalsämne, men det var kul. Lite sliten idag dock, blev ju trots allt några glas rödvin under kvällen. Och Tuva vaknar ju som vanligt 05.30 oavsett när hon lägger sig…

Nu har jag nyss kommit hem från stan efter en trevlig fika med mina kompisar jag kännt längst. Ända sen lekis! Hur trevligt som helst och vi bestämde både att åka tjej-eller kortvasan nästa år plus att åka och hälsa på Carro som börjar jobba i Göteborg i vår. Jag hoppas verkligen att allt blir av!

Blev lite shopping på Monki också innan jag träffade tjejerna, men det kommer senare.

Nu ska jag passa på att vila medans stumpan, katten och killen också sover. Och så hejar jag på pappsen också så klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *