Ut och gå

Fyra träningstillfällen i veckan är min plan. Förra veckan hann jag med fem (heja mig!) och den här veckan har jag hittills hunnit två. Kvällens pw avslutades dessutom med lite backträning. Det var inte igår! Känner mig väldigt taggad och på gång nu så då gäller det att hålla i. För den där peppen lär ju ha mattats av om ett par dar… Men det är faktiskt sjukt skönt att komma ut och gå efter läggning av barnen och allt fix hemma. Bara få lyssna på bra musik, gå fort som attan och rensa hjärnan.

Att gå innan barnen lägger sig är inte ett alternativ då jag saknar dem alldeles för mycket nu om dagarna så det känns som att jag måste ta tillvara på all mys tid jag har med dem. <3


Jag är himla snygg när jag är ute och går. Det är ju typ det viktigaste. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *