>"UPP!!!"

>

Fasiken, nu har vi haft tre bråk-nätter på raken. Tuva vaknar och vill "UPP!!!" och sen vägrar hon somna om och bara grinar och skriker. Grannarna lär ju börja vad vi håller på med på nätterna snart… Tuvisens röst är ju inte direkt av det milda och ljuva slaget. Och hon är envis så som jag aldrig vart med om förut.

Igår natt var det verkligen ett skrik-kalas. Tuva hade minsann bestämt sig att klockan 01 var det morgon och då skulle hon upp och bygga med sin järnväg. PUNKT. Där var det inget att diskutera, men mamman och pappan gav sig inte och till slut efter mycket, mycket om, men och skrik så kom hon i säng. Men inte gav hon sig för det, hon ville inte somna om och gjorde allt för att hålla sig vaken. Bankade med fötterna, sparkade av sig täcket, bankade med armarna och satt sig upp då och då.

Inatt var det på väg att bli samma sak igen, men då skickade vi ut pappan hennes på soffan och sen brottade jag ner henne och skumpade henne (som man gjorde till förbannelse när hon var bebis) till hon lugnade ner sig och kunde åtminståne tänka sig att ligga på sin kudde. Och efter någon timme så somnade hon, och sen tog hon sovmorgon på till 08.10 på mogonen.

Nu är det slut för Tuvisen att få sova länge på dagen, i fredags sov hon nästan 2,5 timme innan Simon väckte henne, i lördags så blev det nästan 2,5 timme igen innan vi väckte henne och igår så hade hon sovit 2 timmar innan Simon väckte henne. Nu får de bli max 1,5 timme.

Det är ju lite småjobbigt och knäckande att ta värsta konflikten vid 01-02 snåret på nätterna för att Tuva vill upp då.

Tokungen min, precis när hon lagt av med det ena på natten så börjar hon med det andra. Vore ju skönt om man kunde få några stabila och bra nätter så att man någongång kunde lita på att man fick sova. Och att det inte blev lika jobbigt för den ena att vara själv med henne en natt när den andra vill ut och svira. Hehe.

Nej, nu ska kaffemuggen fyllas på, sen ska det dammsugas. Wiho!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *