>Upp som en sol och ner som en… sol också

>

Hej å hå, nu ska det klättras här hemma. Upp och ner, upp och ner, upp från andra hållet och ner igen. As kul ju! Tycker Tuva iaf, och så länge hon håller sig till att klättra på saker som är max några cm höga så kan hon ju få hållas tycker jag. För det är en mycket nöjd liten tjej som tycker att hon är SÅ duktig!

Förutom när hon ställer sig i gåvagnen och inte vågar kliva ur, då är det en mycket arg liten tjej som tycker att gåstolen är världens dummaste. Tills man plockar ur henne, för då sak hon upp igen. Hon glömde visst att hon inte kom ur?

Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan och stödja Simon lite i Bilbaos hejarklack här hemma. De spelar ju final i spanskacupen idag och Simon är laddad!!! De möter ju Barca! WOW!!! Heja, heja, heja! Simon är förkrossad över att det inte verkar stå något om den stora cupfinalen i någon tidning eller på texttv. Hur kan de missat?! Hallå!

Ironisk? Jag? Vaddå? Hehe.

Men idag är Simon världens bästa pojkvän, jag har fått både pizza och chips! Men det var jag värd efter den här dagen tycker jag, det har vart en jobbig dag. Men vissa saker måste man ju göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *