Under my skin

Igår så spenderades större delen av dagens så här då jag var ganska så soffliggande (orkade inte ens blogga, eller ens LÄSA bloggar!):

Jag i prickig morgonrock och röda velormjukisar (hej tomtemor!) med en katt och (iPhones-spelande) unge på höften.

Men det är helt otroligt att jag som helst vill ha lite space mellan mig och annat folk, och som lätt känner mig trängd när andra är för nära har fått tre stycken (Simon, Tuva och Aslan) som helst om de hade kunnat hade velat krypa in under mitt skinn. Ibland får jag lite spel och måste få sitta/stå/ligga själv, men då blir de ledsna alla tre.

Men det är väl lite vad man kan kalla ett lyxproblem? ♥

Igår fick dock både katten och barnet klättra på bäst de ville, för jag orkade inte med några vredesutbrott från något håll och bara de höll sig lugna så… :-)

Nu ska jag packa vidare.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *