>Tvspelsnördar

>

Och den rubriken passade ju bra med inlägget nedan också, men snacka om att ha helt olika innebörd…

I fredags var vi ju ut till stora familjen i Funbo och härjade lite. Tuva ville INTE åka hem när det var dags, nej, då satt hon och Ville i varsin soffa och drog efter morfar/pappa (Tuvas morfar, Villes pappa) om hos vem som han skulle sítta. Sötnosarna! Bara för ett litet, litet tag sedan var ju Tuva livrädd för sin morfar men det har ju släppt nu och blivit åt motsatta hållet.

Här kommer lite bilder från dagen (kan inte skriva så mycket mer, Simon slängde in en kommentar om "Gud vad social du är Sara" och det kändes som att det kanske låg lite ironi i det…").

Tuvisen i vagnen. Hon var faktiskt hur glad som helst trots att det inte riktigt kommer fram i den här bilden. Mamman hennes hade ju fårr springa från hemmet till centralen för att hinna med bussen och det är ju super skoj! Sen så fick hon ju åka buss, det är också super skoj! Och dessutom var hon på väg till sin idol! Wiho!

Underbara vinter!

Ville har blivit en liten tvspelsnörd, och Tuvisen som inte sett ett tvspel förrut tror jag försökte bara göra som idolen. Snygg var hon iallafall, trots att hon inte riktigt hade koll på vad man ska göra med dosan, i sin Sonia Rykel tröja från h&m.

Gänget. Haha! Bokmalen Tuva var mest nöjd över att hon fick en "Bockarna Bruse"-bok, Ville spelar tv-spel och Zackisen härjar runt. Så kul att se dem ha så kul tillsammans!

Nej, nu tog visst det här längre tid än beräknat och Simon har (i protest?) plockat fram en bok. Nu ska jag vara trevlig, social och bra flickvän. Det är ju trots allt lördag.

Hoppas att alla kära bloggläsare får en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *