Två outfits och lite foto-funderingar

Jag knäppte två outfits under förra veckan, men så när jag såg bilderna så tänkte jag ”men åh, dessa kan jag ju inte lägga upp” sen när jag råkade hitta dem nu så tänkte jag istället ”meh, så farligt var det väl inte, jag ser ju ut så”.

Men ofta så tycker jag det är så, att först när jag precis laddat in bilderna så har jag lust att radera hela bunten för att jag ser ut som ett spöke/monster, men efter några dagar (eller längre) så får man lite perspektiv på det och tycker inte alls att de var så tokigt.

Jaja, det var ju inte det jag skulle komma in på, utan jag tänkte ju slänga upp de där outfitsen eftersom jag inte fotat några den här veckan.

Cardigan från h&m – Assymetrisk t-shirt från Monki (som inte kommer fram alls på bild…) – Byxor/leggings från Ruth m.fl. – Halsband (favorit!) från h&m

Cardigan med fin rygg och fina volanger (men som inte syns så bra på bild…) från LaRedoute (Ny!) – Linne med haspar från Weekday – Jeans med svarta detaljer från h&m – skor från Nilsons

One thought on “Två outfits och lite foto-funderingar

  1. Halluu..
    Angående ansiktsmasken så är det nog samma vi har, Dermalogica Age Smart ( multivitamin power recovery mask) Den är lite orange i färgen..
    Jag fick tipset av min hudterpeut att jag kunde sova med masken, köra en 3 dgrs som jag sover med masken pga min torra hud. Lägg ett tunt lager.. Men glöm inte att skölja bort den morgonen efter för det glömmer jag alltid:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *