Tuvisens vår(army)jacka

I fredags så slog jag till på stort och köpte en vårjacka till Tuva. Denna får duga både till ”fint” och vardag. En regn/allvädersjacka har hon redan som kommer att passa ett år till (hoppas jag).

Jag hittade den fina armyjackan på Lindex killavdelning för 299:-, och sen hade de 25% på vårjackor så det var därför jag passade på.

Med och utan blixt.

Jag har ju lite lärt mig att det inte är någon idé att köpa någon riktig finjacka till Tuvisen, den används ändå inte. Och Tuva är ju inte riktigt den där lilla fina prinsesstjejen (fast hon leker ju gärna ”prinsisessa” som hon säger, dock är det en lite vildare variant av prinsisessa, hehe!) som håller sig ren och fin och på benen. ;-) Och det är jag glad för! Som barn så ska man ju få härja på utan att behöva fundera på att jackan blir skitig (även den korta biten till bilen om man ska åka och handla kan det ju hända mycket skoj på… ), så därför blir den här armyjackan perfekt. :-)

Tuva hade nog hellre föredragit en lite mer ”blingad” variant, men jag vet ju att bara jag får på henne den ett par gånger så kommer hon inte vilja ha en annan jacka sen.

Nu blir det sängen.

Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *