Tuvas 8 årsdag!

Nu var det ju ett tag sedan, 28:e april närmare bestämt. Men jag skrev visst aldrig klart inlägget då, utan bara förberedde ett med bilder. Oups!

Men, här kommer de iallafall! Tänk att jag har en så stor tjej som 8 år. Helt ofattbart ju! När jag tänker på Tuva och Isak så tänker jag på dem som 5 och 2 år. Så att det var 8 år sedan den där lilla illskrikandes röda bebis kom i min famn känns sjukt. Älskade Tuvisen som välte upp och ner på vår värld och jag är så stolt att jag spricker över. ♥

img_9830 img_9829 img_5031

Ni anar kanske temat på födelsedagen? ;-) Dolly style så klart!

Det var en mycket nöjd tjej som grät sig till sömns eftersom det är ett helt år kvar till nästa födelsedag. ;-) (Och tur är väl det! Mamman vill inte ens tänka på att hon fyller 9 år nästa gång!).

♥ Älskade, älskade 8-åring! ♥

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *