>Tuvas 1 årsdag i bilder!

>

Bild från morgonfirandet finns i ett inlägg nedan, men här kommer uppföljningen!

Medans mamma (jag…) gjorde tårta så fick Tuva mutas med lite allt möjligt, först marsansås, sen mandarinklyftor och vindruvor och sen blev det mat på det, raggmunkar som är så gott!

Tårtorna! Fina va? Men jag höll ju på att slita mitt hår under tiden. Tuva ville inte att mamma skulle göra tårtor. As tråkigt då ju! Men tårtor blev det iallafall, vare sig Tuvisen ville eller ej.  En hel tårta står dessutom kvar i kylen…

Men när det skulle serveras tårta, då tyckte Tuva att tårta var en bra idé! Men att blåsa ut ljusen var svårt, Tuva ville ta hela tårtan och blev så arg när man inte fick göra på det viset!

Men mungiporna vändes snabbt uppåt när man fick äta tårta helt själv…  Kladdelikladdkladd, men är det ens 1 års dag så är det ju!

Moster Emma kom och grattade med så roliga plastdjur! Och Tuvisen blev ju så glad när Emma lekte massa i soffan med Teletubbiesarna. Kul, kul, kul!

Moster Mia och glada kusin Zacke kom också samtidigt som Emma (och Erika också för den delen!) senare på kvällen kom tant Maja och hennes pyttelilla Neo. Tack för alla presenter!

När pappa kommer hem så blir lillan så glad så glad! Sen får inte pappa gå ur synhåll (som att gå på toaletten tex) för då blir hon så ledsen och fäller stoooora tårar och skriker det högsta det bara går. Pappas lilla tjej!

Det var det de, och nu är jag tröööööööööööött och Tuva sover. Dags att ta mig något att äta förutom tårta kanske? Kan fortfarande inte fatta att min lilla stjärna faktiskt fyllt ett år idag. Stora, stora tjejen!

Nej, något att äta var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *