Tuva drömmer och sköldpaddor

Just det. Jag måste bara berätta om när Tuva vaknade imorse…

Eftersom hon var febrig och orolig i natt så bar jag över henne till oss ganska tidigt. Jag ville ju hålla henne under uppsikt så att inte febern steg mycket helt plötsligt (men det gjorde den inte, utan den nådde sin topp vid 23 kanske, sen började hon svalna igen). Men iallafall, imorse när hon vaknade så satt hon sig upp och började leta i sängen:

”Vart är sköldpaddan?” sa Tuva och vi förstod ju ingenting, ”Vaddå sköldpadda? Du har ju ingen sköldpadda? Det är ingen sköldpadda här.”

”Jo, sköldpaddan var ledsen, han ville hem till sin mamma och pappa. Så då slog jag honom” svarade Tuva då.

Hahahaha! Det var ju bara en dröm!

Men det är roligt med drömmar. Häromnatten så drömde jag att jag förlovade mig med Alex Schulman. Och jag tål inte karln egentligen. Men i drömmen var han ganska söt (han såg alltså inte ut som han brukar) och super gullig så jag tänkte att det kunde nog bli ganska bra ändå. Förutom ringen då, den var formad som ett häftstift med diamanter på och ramlade av hela tiden. Haha!

Kanske ville drömmen säga till mig att jag kanske inte ska ha så förutfattade meningar om vissa personer och att de kan vara rätt så bra ändå. Vad Tuvas dröm om sköldpaddan ville säga henne har jag däremot ingen aning om.

Ciao!

One thought on “Tuva drömmer och sköldpaddor

  1. Hej! Roligt att du hittade in till min syblogg. Tyvärr är det rosa draktyget slut. Finns bara i brunvariant kvar. Ev kommer jag att beställa hem mer av det tyget framöver, men jag törs inte lova när det blir. Vill du att jag ska spara din bloggadress och höra av mej om jag beställer hem av det tyget eller vill du köpa en mössa i ett annat tyg som jag har hemma nu?

    Hör av dej så att jag vet.

    /Therese

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *