Tur att man har snygga småsyrror

Jag är verkligen inne i en period just nu då jag bara känner mig så hemsk rent utseendemässigt. När jag tittar i spegeln så ser jag en trött, hängig, glåmig, blank, fnasig och rödprickig hud och två vattniga ögon brevid två rejäla ringar. Håret hänger som tråkiga gamla dammtussar, eller alternativt är så krusigt att man kan tro att det är 80-tal just nu.

Kroppen har säckat ihop och ser på ett ungefär ut som Gollums.

Och även fast jag kanske känner mig lite snygg, så råkar jag fastna på kort och så gråter jag sen när jag ser bilden. För där sitter ju den där trötta, beigea, gråa, tråkiga varelsen som brukar möta mig i spegeln.

Trodde att det kanske var fel på min kamera, men så fotade jag Julia när vi var i Stockholm och hon blev ju så klart super söt. Som vanligt. GAH!

Ja, blixten på kameran (ja, det är alltså vanliga digitalkameran och inte systemkameran jag pratar om) stod de då inte rätt till med. Där kan vi snacka ”överexponering”

Julia vill förresten färga sitt FINA röda hår brunt. Hur dumt är inte det? ÅÅH, så jag hade velat ha hennes hår.

Ärsch, nu ska jag kolla så att Tuva somnat (har vart väldigt tyst ett bra tag nu) och sen ska jag slänga i en toning i håret.

OBS!!! Det här inlägget är kraftigt överdrivet. Men jag antar att ni vet hur man kan känna ibland. :-)

3 thoughts on “Tur att man har snygga småsyrror

    • Det första jag tänkte på när jag såg inlägget och såg vad jag skrivit så var det att du skulle kommentera precis så som du gjorde. Du är för förutsägbar! Kom med något nytt. ;-)

      <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *