Förbannade Hello Kitty!

Igår var en lite jobbig dag, både jag och Tuva var himla trötta. Tuva började dagen med att när hon skulle åka till dagis få ett utbrott för att hon inte hade en HelloKittymössa. Världen gick under. Sen gick världen under igen när jag hämtade henne och hon frågade ”Mamma, har du köpt en HelloKittymössa till mig idag?” och jag inte hade gjort det… Men jag lovade att vi skulle ringa till pappa (som ändå skulle handla på vägen hem) så att han kunde kika efter en HelloKittymössa. Dock hade pappan glömt handlingslistan på jobbet så han var tvungen att komma hem mellan, och då hann ju klädesaffärerna stänga… Tuva ville att vi minsann skulle åka in då, för det var ju DAG för det var ju LJUST UTE! Och hon tänkte minsann inte sova eftersom det ju var dag också. Mamman hade däremot kunnat slockna om det så var morgon…

Det var en sån där strul dag på jobbet… Många bollar i luften samtidigt. Korrektur hit, korrektur dit, ändringar av leveranser, ändringar av order, säljare som kom för att sälja in ett system jag misstänker att vi inte behöver (vi är ju så förbannat effektiva ändå, superstoffisen och jag ;-) ) och allt liksom kom om vartannat och samtidigt hela dagen. Men det gick bra iallafall, och 10 min innan jag skulle gå så kunde jag iallafall stänga ner datorerna och gå och diska mina 6 kaffekoppar jag samlat på mig.

Och så en ilsk unge som vill ha en hellokittymössa på det. ;-)

Idag vaknade ungen 06.01 och undrade då NÄR VI SKULLE KÖPA EN HELLOKITTYMÖSSA?????

Men ute skiner solen från en klarblå himmel så nu blir det ut och gassa lite! Även fast det är kallt i luften så blir det alltid riktigt varmt på våran uteplats. :-) Lovely.

Hörs!

3 thoughts on “Förbannade Hello Kitty!

  1. Usch då…hoppas ni får tag på en mössa snarast:)

    Hade gärna följt med till topshop men jag tror inte mitt konto tillåter tågresan ens:(

    Och ja jag ska överrösa dig med inlägg…JAG LOVAR….men det är problem med adresserna….och jag vill liksom inte dra igång innan adressen är rätt…känns bara krångligt om folk ska lära sig pruttonhundra stycken:( Och så har jag ju hunnit med ett besök på akuten, ett naprapatbesök och nu väntar närakuten så det är rätt fullt upp här;)

    Njut i solen nu!!!!

    Kramar

  2. Åhh hade jag haft ett hello kitty tyg hade jag gjort en mössa till Tuvisen. Ni får beställa en solhatt sedan med katten på, sånt tyg har jag;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *