Tragiskt

Inatt blev min lillebror (som är född -95) misshandlad. Av några han känner till och med. Natten har spenderats på akuten och dagen idag har han hängt på sjukhuset och vart på polisförhör. Det finns ju vittnen och som sagt så vet ju dom vilka dom är.

Man tror ju att man ska gå säker när man umgås med folk man känner och inte hänger på stan eller i skumma kvarter. Idioter finns det överallt! Blir så matt på världen, och på vad folk är kapabla till att göra. För ok om det handlade om ett ”vanligt bråk” mellan två jämnlika killar, men att hoppa på och misshandla någon? Sparka på folk som ligger? Ge sig på någon mindre? Att vara fler mot en?

Jag fick ett mms av mamma och det gick inte ens att känna igenom honom.

Jag säger bara det, när Tuva blir äldre ska jag låsa in henne här hemma. För att idiotsäkra ens barns omgivning går ju inte.

ÅH. :-(

7 thoughts on “Tragiskt

    • Ja, verkligen! Han har haft rätt ”tur”, hjärnskakning och näsbenet är av på två ställen och sen är han mörbultad över hela kroppen. Men ingen hjärnblödning eller trasiga organ iaf som de misstänkte först. Ursch!!!

  1. Men gud!!! Av några han känner dessutom.. Galet!! Vart hände det?!? Shit, vilka idioter det finns!!

    • I knutby tror jag… Så iofs så var det väl i ”skumma kvarter” ;-) Men ändå… Kan berätta mer sen, inget att ta i bloggen direkt innan folk blivit dömda. Straffmyndiga är det ju och det är sååååååå skönt!

  2. Men fy faan vad förbannad jag blir när jag läser sånt här! Jag bokstavligen hatar slagsmål, när det dessutom är flera mot en..ja vad säger man. Vidriga jävla kräk! Hoppas verkligen att de får betala fett skadestånd och att han repar sig fort och väl.

    Ang. väskan så har jag köpt den på Gina. Det är egentligen en axelbandsväska men jag klippte av bandet och använder det som en clutch istället. Mycket snyggare. (största anledningen till att jag använder den nu är för att jag inte får/kan bära min riktiga väska) ;)

  3. Nej fy faan! Vilka jävla idioter!!!! Blir så förbannad på sånt onödigt våld! Tanklösa jävla idioter! Hoppas din bror kryar på sig snabbt. Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *