Trädgårdsfix och solstolsletande…

Ja, det har dagen här bestått av. Vi har grävt upp två stora rabatter + en stor buske. Vi hade egentligen tänkt att vi skulle hinna köpa massa och dessutom plantera det, men allt drog ut på tiden och speciellt våran lilla stadstur.

Vi (läs jag, men det var faktiskt Simons förslag!) vill ju ha två solstolar på vårat trädäck som står i det ultimata solläget. Nu har vi iallafall beställt två svarta i någon metall hos JYSK. De fanns så klart inte inne… De där fina vita som jag spanat på som skulle matcha serien med vita utemöbler vi har gick det inte att fälla ner ryggstödet på. Men de var 300:- dyrare/styck så där tjänade vi in lite pengar. Nu blir det ”bara” 2600:- för stolar och dynor. ;-) Men det är ju så mycket utemöbler man skulle kunna köpa när man har en hel trädgård med massa mysiga platser där man kan ha en liten grupp…

Jaja, vi har vart duktiga idag iallafall och imorn så blir det en tripp till Funbo platskola för att inhandla massa växter! Största rabatten är ju ändå på 4,5 meter, och sen är det två mindre till som vi grävt upp.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *