>Torsdags bilder (Aslan, ljus-eldande och Tuva avtryck)

>

Aslan har kraschat vid datorn. Igen. Han gillar datorn den där kissen.

Jag har för engångsskull köpt ett sånt här ljus som man ska elda på en liten bit varje dag fram till jul. Igår insåg jag att jag hade glömt en herrans massa dagar så jag tänkte att det var dags att elda i kapp. Och det gjorde jag, födelsedagen försvann i bara farten. Skit också.

När Tuva var ny så fick hon en present från faster Sara och farbror Adam, det var en ram som man skulle göra avtryck i lera på ena sidan och sedan sätta in ett foto på andra sidan. Och nu är det gjort! På Tuvas sju-månadersdag fixade vi det, och så satt vi in en bild från när vi var hos fotografen. Fint va?

Nu ska jag äta lunch, klockan rinner ju iväg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *