Torsdagens och torsdagen

Så här har jag sett ut idag:

Allt kommer från h&m (till och med underkläder och strumpor) förutom halsbandet med en fjäder som jag köpte på Thuns i somras.

Det känns som jag myst runt i pyjamas (tröjan är otroligt mjuk och skön) idag. Väldigt härligt! Men ganska välbehövligt, som ni ser på bilden så har jag lite problem med min fot fortfarande… Den gör GALET ONT. Jag försökte så rakt på bilden, därav minen i ansiktet. Kameran knäppte av innan jag hann ”ställa mig till rätta”.

Men eftersom jag har så snälla och rara personer som har skjutsat mig överallt idag (pappa skjutsade till jobbet, SuperStoffisen skjutsade mig till apoteket på lunchen för att hämta ut min medicin och Boman hämta mig på jobbet, körde mig till dagis och sen till gympan och när gympan var slut så skjutsade han hem oss!) så foten kanske möjligtvis ändå lite bättre? Nu har jag ju börjat med antibiotikan också.

Dock när vi kom hem från gympan så var det en liten tjej som hostade, hostade och hostade. Sen visade det sig att hon hade feber och hon orkade inte äta eller göra något. Efter att ha legat på soffan från det hon kom hem så la vi sen in henne i sängen där hon somnade som en stock och nu ligger hon där inne i alldeles svettig. Men vi hann få i henne alvedon innan. Stackars min lilla tjej, hoppas hon inte blir sjuk nu!

One thought on “Torsdagens och torsdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *