Torsdagens kundlunch outfit

Idag har vi haft kundlunch på jobbet. Det var skoj! Och fullt ös. :-) Kul att se att våra kunder är så intresserade av oss, vad vi gör och hur allt fungerar. Fick alla möjliga frågor.

Jaja, det var ju inte det jag skulle gå in på, utan att vi helst skulle vara klädda i något rött för att matcha och jag passade på att använda min fina blus från Vila som jag fyndade på Nellys rea i somras (även lillasyster Slemmis gjorde det så vi var lika som… Lingon. Hihi!).

Så här har jag alltså sett ut idag:

Fin röd blus från Vila/Nelly – Jeans från Cheap Monday – Armband från Lindex + Thuns – Grrrrrrymma (;-)) strumpor från h&m (de är nya och låg i mitt h&m-paket jag hämtade ut tidigare i veckan)

En bild som bättre visar fina volangerna på blusen.

Ute hade så invigde jag min fina nya jacka från h&m (ett fynd för 299:- ) som kom i h&m-paketet, och så invigde jag fina halsduken (också ett fynd från h&m, men från barnavdelningen). Mössan kommer från MQ, koftan under är gammal som gatan, vantarna kommer från Wedins och väskan är köpt i Barcelona (då jag var där 2006).

Nu dusch, sen krasch. Jag är sjukligt trött.

ZzzzzzzZzzzzzZzzzzZzzzzzzzzz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *