Torr på utsidan och fet på undersidan

Ja, så är min hud. Lätt att sköta eller? Kanske inte. Hm. Man kan ju inte ha produkter för torr hud, för huden under är ju fetare. Och jag kan ju inte ha produkter för fet hud för de torkar ju ut min redan torra ”överhud”.

Nycklarna heter däremot peeling och fukt lärde jag mig idag när jag var på ansiktsbehandling. FY SJUTTON VAD DET ÄR HÄRLIGT! Dessutom var hudterapeuten snäll och drog över hela 20 min på min timme och jag gick därifrån med nyvaxade bryn också.

Nej, är det något jag ska börja att unna mig är det regelbundna (ca 1,5 månad mellan kanske?) ansiktsbehandlingar.

Eftersom jag redan har en del produkter (uppenbarligen ska jag börja lägga min fuktmask från Dermalogica runt 3 gånger i veckan för att få bukt med min torra yta) så kom jag därifrån med en peeling (jag frågade varför min från Dermalogica blivit så rinnig och det var ju tydligen så att den blir så när den blir gammal. Kanske inte ska hålla på att snåla på dem. ;-) ). Men mer om den sen när jag hunnit prova lite.

Annars idag så har jobbdagen vart HEKTISK med versaler. Pust. Ingen fika och superkort lunch så det blev dåligt bloggande under dagen.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och koppla av… Första gången jag sätter mig ner på länge och klockan är 20.19.

One thought on “Torr på utsidan och fet på undersidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *