>Tittut, badbyxor och lite om kameran

>

Tuva var så söt igår, när hon sprang i gåstolen så sprang hon ofta ut till spegeln och titta på sig själv men nu när hon inte vill gå i den längre så har hon inte hittat dit (det kan ju vara för att lampan i hallen är trasigt så det är ganska så mörkt också…) men igår så kröp hon dit och lekte tittut med sig själv. Hur söt som helst!

Förresten så har Tuvas nya snygga badbyxor kommit också, de var super snabb leverans. Dagen efter jag beställde kom de med posten! De måste ju packat dem och sprungit med dem till posten så fort order kom in. Bra service eller vad? Tänk om alla webbshoppar var så. Det skulle vara farligt…

Jag är så glad över min nya kamera också som tar så bra bilder! De ser kanske inte så mycket ut för världen här i bloggen men när man ser dem på riktigt så… Jag är nöjd. Mycket nöjd.

Nu ska jag fixa lite här, kanske hinner jag blogga nå mer innan jag ska dra. På dagens schema så står det en tripp ut till Funbo och familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *