Tisdagen och tisdagens

Idag har vi plaskat i poolen hemma hos mamma och pappa efter dagis. Jag tog en tidigare buss hem (som dock var försenad, MORR, så less jag är på de som kör UL-trafiken), så hämtade pappa/morfar oss vid dagis och jag övningskörde automat-Chrysler hem och hämtade bikinis och sen hem till mor och far.

Där bjöds det på Janssons som mamma lagat speciellt för mig. ♥ Tack mamman, det var super gott! ♥ Jag tog ett dopp i poolen, och försökte få i Tuvis men när hon kände på vattnet som var knappa 20 grader så ångrade hon sig och stod mycket hellre på stegen eller på land… Tur att hon ärvt så bra egenskaper av mig. Badkruka och dålig nattsömn. ;-) Sen stekte vi i eftermiddags/kvälls solen (jag) och sköt med vattenpistol (Tuva).

Jag som vart på uruselt trötthumör hela dagen behövde verkligen en dos av min stora familj. ♥

Och, ja, så här har jag sett ut idag på jobbet (hos mamma och pappa åkte ju som sagt kläderna av och bikinin på):

Linne med ankare (närbild finns ett par inlägg längre ned…) från h&m – Vitt linne från h&m mama – Shorts från Zara – Ballerinas från Skopunkten – Väska från Kappahl – Solbrillor köpta i Barcelona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *