>Thuns shopping

>

Det blir många inlägg på rad nu men så kan det vara.

Trots att jag kommer utifrån Funbo, och har gått i skolan i Almunge så har jag aldrig tidigare satt min fot på Thuns. Alla köpte ju sina kläder där under skoltiden. Det var liksom där man "skulle handla" och det var ett jäkla tjat på vad som kommit in på Thuns. Att handla i stan var ju inte alls lika coolt (inte för att jag brydde mig så mycket om något annat än fotboll vid den tiden men ändå, ett och annat snappade man ju upp).

Men nu har jag också vart där. Och ja, men visst. Det var väl bra. Men jag förstår inte varför folk är som tokiga. Visst, det är ju lite billigare och de har strumpbyxor med halkskydd till barn, men det känns ju mest som en stor lagerlokal fullproppad med grejer. Jag blev mest stressad… Men det kan ju bero på en ilsk-Tuva som inte alls var på shoppinghumör.

Lite kom jag dock hem med, här är mina fynd:

Strumpor är de billiga på! Till mig så blev det stjärnstrumpor för 15:- och 5-pack för 25:-. Till Tuva blev de 5-pack för 25:-, hjärtstrumpor för 12:- och det bästa av allt, strumpbyxor med halkskydd (as svårt att hitta ju!) för enbart 39:- styck!

Ett puderrosa linne till mig från Vila, på Thuns kostar det 129:- och i stan 159:-.

En sommarklänning från Name it för 59:- och en till nusse för 49:-. Den var viserligen inte lika bra som de från Teddykompaniet men den får duga som reserv. Mjuk och go var den och Tuva gillade den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *