The Brand Peeplum Jacket Gold

Jag fick se på instagram att Babyshop säljer ut den här jackan för bara 296:- nu, och jag kunde så klart inte låta bli att klicka hem den till Tuva. Jag har spanat på den en längre tid men har tyckt att den var för dyr då den kostar 799:- ordinariepris.

rm13_xlarge rm13_xlarge2Finns även i rosa, men Tuva fick i guld. Favoritfärgen. :-)

Efter lite tips om storleken på Babyshops instagram så beställde jag hem en i storlek ”10 år”, känns ju sjukt! Till min femåring! (Fast hon fyller ju 6 år i april och drar ju nu 128 i kläder) Men tydligen är de lite små i storlek, och det var den storleken som gällde om jag ville ha den lite för stor (så att den passar nästa vinter med, minst).

4 thoughts on “The Brand Peeplum Jacket Gold

  1. Jag har också tittat på denna jacka men dottern har på tok för många jackor och kappor just nu så det blev ingen köp. Den guldiga skulle jag också köpt :) Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *