Telefoner, medicinjakt och förkyld kinkig bebis

Ja, det har min förmiddag bestått av. Stackars min lilla Tuvas magproblem har ju kommit tillbaka, och det rejält, så jag har jagat medicin hos barnspecialisten och hos bvc i omgångar men det närmsta jag kommit är att vi har ett recept som finns att hämta på måndag eftermiddag, för det är först då som det finns läkare tillgängliga på barnspecialisten. Få se om bvc ringer upp igen eftersom jag ringde tillbaka till dem för att höra om det inte finns någon som kan skriva ut så att det räcker bara över helgen.

Ursch, det är ju så jobbigt att se henne ha såna problem. :-(

Och lill-pojken är förkyld och super kinkig. Som tur är så är han hes så skriken är inte så jobbiga för öronen. Värre är det för mammahjärtat…

Jaja, men det är ju fredag! Och vi fick i oss mat efter mycket om och men så nu ska vi packa ihop oss och gå ner till storasyster i väntan på att Simon ska sluta och vi ska åka och kika på golv och tak till utbyggnaden… Jag är inne på vitt golv men vi får se vad det blir. :-)

Tjiho! Nu ringde bvc igen och de skriver ut medicinen idag. Puh!

Nope, nu vaknade pojken och är ledsen så jag måste ta honom så får han sova vidare i vagnen på väg till big-sis.

So long!

2 thoughts on “Telefoner, medicinjakt och förkyld kinkig bebis

  1. Åh vilken tur med medicinen! Vad maktlös man är ibland:-(

    Vill bara säga att jag är så imponerad av hur du verkar ratta två barn, speciellt i tider när de inte mår bra. Vi har mått skit i min lilla familj sen i tisdags och varit hemma alla tre men det har känts riktigt jobbigt ändå stundtals. Inte utan att jag känner mig lite vek när jag tänker på att tex du fixar två sjuka/dåliga/kinkiga barn själv om dagarna. Jaja, jag försöker att inte slå för hårt på mig själv och så tänker jag att jag är ju ”ny på jobbet:-)”

    Krya på er!

    • Tack! Sånt behöver man höra ibland. :-) Men faktum är att jag faktiskt tycker att det är lättare att ha två barn än ett, iallafall eftersom Tuva ändå är så stor så kan hon ju faktiskt hjälpa till och dessutom bli ett sällskap. Och så är man ju inne i det här med att ta hand om barn, bara det. :-)

      Hoppas ni kryar på er snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *