TÄVLING – Cliniderm!

Jajamensan! Jag avslutar veckan med en tävling.

I potten ligger 4 stycken presentboxar med prover från Cliniderm.

Tävlingen består av 2 delar.

1. Svara på frågan (Svaret hittas på Cliniderms hemsida): Hur många produkter för återfuktning finns det?

2. Lämna en motivering till varför just du ska vinna. (Kommetarerna syns inte förrens tävlingen är avslutad så att ni inte kan tjuvkika på varandras svar.)

Tävlingen avslutas den 29/1.

Lycka till!

6 thoughts on “TÄVLING – Cliniderm!

 1. Svar: 5 för kvinnor och 2 för män.

  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

  Hoppas på tur!
  Mvh//Malin

 2. Det finns 5 produkter för återfuktning.
  Varför jag ska vinna: ”Efter en snabb koll i spegeln konstateras följande: 1. otroligt vinterblek, 2. två finfina finnar, 3. mörka ringa under ögonen (har en kille på 1 år som verkligen inte sover på nätterna!) 4. torr fnasig vinterhy. Gaa, skulle verkligen behöva ett litet kit från Cliniderm för att hjälpa min hy lite på traven för att bli så där rosenknoppsfräsch som man en gång i tiden var!”

  /Emmy

  ps. gillar din blogg starkt, det känns så skönt att höra att fler än jag tagit steget från partytjej till mamma. + att man vissa dagar behöver läsa om fler som har barn som inte sover! ;)

 3. Hur många produkter för återfuktning finns det?
  Svar: 5 för kvinnor, 2 för män

  Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. Min känsliga hy är ganska besvärlig, särskilt nu under vintertid, den är helt hopplös och det är verkligen inte roligt att se sig själv i spegeln. Jag har provat mig igenom tiotals produkter utan att ha lyckats att hitta rätt. Har dock hört mycket gott om Cliniderm och hade hoppats komma med i Buzzadors kampanj för att prova produkterna, men utan lycka. Därför hoppas jag att jag har turen på min sida istället och har möjligheten att ta del av kampanjen på detta lilla extra vis :)

 4. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar om Clinidermprodukter!

  Svar: Det finns totalt 7 produkter för återfuktning (5 för kvinnor och 2 för män)

  Motivering: Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!

  Trevlig helg!
  Mvh Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *