>"Tar man ut glädjen i förskott får man i alla fall vara glad en gång"

>

Jag läste bloggkommentatorernas blogg, och de skrev ett inlägg om en artikel som Calle Shulman skrivit om deras missfall (här finns den). Nu har jag viserligen inte fått ett missfall någongång (vad jag vet, en försenad mens kan ju vara ett tidigt missfall…) men hur rätt har han inte?

Och sista meningen är ju det bästa jag någonsin läst:

"Tar man ut glädjen i förskott får man i alla fall vara glad en gång"

Det ska ta mig tusan bli mitt livs motto. Varför ska man inte våga vara glad över saker bara för att det KAN gå tokigt. Nu menar jag såklart inte just graviditeter och missfall utan livet i allmänhet.

Kul att just en Schulman skulle ha sagt mitt livsmotto, jag som inte står ut med de där bröderna (jag har ju aldrig träffat dem, att jag såg Calle Schulman på Blogawards räknas väl inte, så privat vet jag ju inte hur de är, men av det man sett i media/bloggar så orkar jag inte med dem).

Nu: Lunch, dvs middag, jobbar ju sent idag.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *