Tackat nej

När jag sökte förskoleplats till Tuva när vi fick reda på att vi skulle flytta så blev jag ju ganska så besviken att vi inte fick på vårat förstahands val. Det ligger ju en förskola bara ca 400-500 m från hemmet där Tuvas kusiner och morbror går på, där dessutom Tuvas moster Malin + ”ingifta” moster (morbror Tims flickvän) Kim (och ja, det är rätt roligt att dom är ”Tim&Kim” Hihi.) jobbar.

Nu fick vi ju istället plats på förskolan som ligger vid skolan och kyrkan, ungefär 3 km (eller kan det vara mer? Eller mindre? Ca 30 mins prommis är det) från oss och vi var ju tvugna att ta platsen eftersom att Tuva skulle gå kvar i stan inte var något alternativ då vi inte var nöjda med förskolan hon gick på då, och att jag skulle behöva ta henne på bussen varje morgon och sen hem med bussen.

Så vi tackade jag till platsen och satte Tuva direkt i kö till förskolan vi ville ha. Fast vi inte ”fick” för henne på kommunen.

Nu i förra veckan blev Tuva erbjuden plats på dagiset vi ville ha från början. Men nu är vi ju så nöjda med förskolan hon har att det lätt är värt den där extra biten att gå för Tuvas skull.

Hon har ju sina vänner där, och sina fröknar hon tycker så mycket om!

Så nu har jag tackat nej. Skönt att få det beslutet ur världen för jag har gått och grubblat massor på det där.

Men all motion är ju bra motion, och kanske kan det bli en extra spark i baken för mig att skaffa det där jävla körkortet?

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *