T to the råkmåns

Nej, man är inte den partypinglan man brukade vara. Det kan jag konstatera efter gårdagen. ;-)

Jag orkade inte med allt folk som trängdes och så längtade jag efter sängen alldeles för mycket. Kanske skulle behövt någon mer drink innanför västen? Så vid 01 kastade jag in handduken och tog en taxi hem. 250:- kostar det med Uppsala taxi att åka hit, de ”omärkta” bilarna ville minsann inte skjuts hem mig för den summan, och det har ju blivit lite som en sport för mig att inte åka för mer.

Sen så, den största besvikelsen var ju att Flustret renoverar deras nedervåning fram till 28 januari, så det var BARA övervåningen som var öppen. Så det var megakö till toaletterna, megakö till baren, TRÅNGT på dansgolvet.

Bästa musiken är ju alltid nere också. Hm.

Inte minsta lilla bild togs, lite dumt kanske, för jag kände mig rätt fin i min outfit. :-)

Idag är det julgransplundring på schemat, men först ska jag blogga lite mer…

One thought on “T to the råkmåns

  1. Men det var ju bra musik ju.. Inte samma som det brukara vara där uppe. Vi rockade nog loss till halv tre typ.. Yeah! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *