Swedish Hasbeens Combat Boot

När Campadre hade en kampanj för ett tag sedan (de brukar återkomma) med Swedish Hasbeens så passade jag på att klicka hem ett par i modellen Combat Boot.

Drygt 800:- (kommer inte ihåg exakt) fick jag betala för mina. Prisvärt! Ordinarie pris är 2995:-…

Idag invigdes de och jag är så nöjd! Dock måste jag gå in dem lite då skinnet är tjockt (fast det är inte någon skavsårsvarning), med det sägs att de kommer att sitta som en handske när man gått in dem. Dessutom är de giftfria och skulle praktiskt taget kunna grävas ner i ens trädgård när de gjort sitt, men om man sköter dem bra så kommer de kunna i arv tills ens barn… Så förväntningarna på dem är höga. :-)

2 thoughts on “Swedish Hasbeens Combat Boot

  1. Riktigt coola!!
    jag enda sättet för att dem riktigt sköna är ju bara att gå och gå i dem! Mina primeboots var likadana, stenhårda men efter några veckors användning, och x-antal skavsår, är det ljuvliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *