Svea rike

Efter en mycket grå (vädret + humöret) dag igår så kom Carro, Micke och Minna och livade upp kvällen åtminståne. Vi ät massa snacks och spelade Svea Rike som har blivit lite av en grej. Resultatet blev en favorit i repris, Micke vann, jag och Carro slutade på samma poäng och Simon kom sist. Hihi. Mycket trevlig kväll.

Jag är fortfarande förbannat less över min fina dator som nu kanske är någonstans på väg till att få ett prisförslag (eller kanske inte, den ligger nog bara och samlar damm i väntan på det eftersom det skulle ta 10-14 dagar, MINST, innan de kunde titta på den. Gahh.) men jag är inte arg på Simon för det om någon som läser inlägget nedan skulle kunna tro det. Det var faktiskt en olyckshändelse, han skulle öppna dörren till lilla bokhyllan (en sån där halvhög Billybokhylla från Ikea) och på den hade han ställt de små högtalarna (som är verkligen små och väger typ ingenting) och när han öppnar dörren ramlar den ner på datorn som ligger i sitt fodral (det där dyra som skulle skydda datorn bäst som jag köpte samtidigt som datorn) brevid bokyllan.

Maximal otur att den ramlade precis så med hörnet rakt ner på skärmen bara.

Idag har vi hunnit med en tur till storasyster och nu ligger Tuva och sover, sen blir det KALAS FÖR MIN MAMMA <3 och efter myskväll tror jag.

Nu ska jag fixa lite käk tills Tuvisen vaknar. Vi har typ ingenting hemma så det blir spännande.

Ciao!

One thought on “Svea rike

  1. Tack för igår!! :-) Måste spela snart igen.. Får ju inte låta Micke gå och vinna hela tiden.. Han måste ner från tronen. Hehe..

    Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *