>Super-sommar-konsert-fikabuffé på dagis

>

I onsdags fick jag veta att det var sommarfika på dagis nästa dag. "Föräldrarna får ta med fika, och sen står vi för kaffe och dricka" sa fröken. Så jag tänkte väl att det blir ju lite som det blir och packade ner tre kakor till mig och Tuvisen och knallade i väg.

Väl framme så möttes jag av en konsert! Och ett hav av föräldrar med videokameror och kameror. Tur som sjutton att jag packat ner min lilla också!

Sen blev det aktiviteter och grejer, som avslutades med den största fikabrödsbuffén som jag någonsin sett! Alla föräldrar hade bakat mängder som dukades upp och så fick alla ta utav alla. Behöver jag säga att jag inte ens plockade upp mina tre små kakor som låg invirade i folie i min väska??? Pinsamt… Men som tur var så var det nog ingen som saknade något på det bordet. Haha!

Duktiga barn som sjunger! Men Tuva fick en släng av mamma-sjuka när hon såg mig så hon kom och satt i mitt knä istället.

Tuva och hennes kärlek Danny leker, sen så gick Tuva och Danny balansgång (och sprang, hoppade, kramades) till förbannelse medans vi satt på trappan och fikade gott…

Danny verkar ju förövrigt ha en väldig crush (stavas det så?) på Tuva. Dannys mamma berättade att det första han hade sagt på morgonen var "Det är min Tuva!". Och tydligen pratar han om Tuva hela tiden hemma.

Sötnosarna!

Just det, jag såg en "Ensam mamma söker" också. På reklamen på tv så har jag sett att en av mammorna hämtar sina barn på samma förskola som Tuva går på. Och nu såg jag henne. Cooooolt.

So long.

Ps. Ja, det är meningen att de andra barnen inte ska synas. Jag vet ju faktiskt inte om de verkligen vill vara med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *