Strawberry surprise

Som jag skrev igår så har vi ju fått hem två paket Kungsörnen cupcakes (genom Spot and Tell) och efter maten igår så fick Tuva välja vilken hon ville baka. Inte helt otippat så tog hon de rosa (trots att jag nog tror att chokladvarianten går hem bättre då hon är ett litet chokladmonster…) ”Strawberry surprise”.

Lite bilder ”steg för steg” under tillverkningen.

Så väldigt lätt och smidigt att göra! Allt man behöver ha hemma är vatten och smör/margarin. Först blandar man påse ”1” med vatten och häller i formarna (smeten var god hälsar Tuva). Medans muffinsarna är i ugnen förbereder man frostingen med rumsvarmt smör, lite vatten och påse ”2”. Det står att man ska använda elvisp, men då vi inte har några vispar till våran så vispade vi ihop det för hand (smälte smöret lite i micron för att det skulle gå lättare) och det gick fint det med.

Så ut med muffinsarna och egentligen ska de svalna helt innan frostingen ska på, men det hade vi inte tålamod till att göra så frostingen blev ju lite kladdig kanske. Men inte alls så farligt. :-) Efter att vi spritsat på frostingen så öppnades påse ”3” och Tuva hade på strösslet.

Frostingen och strösslet var väldigt gott hälsar Tuva, muffinsen var visst sådär. ;-) Simon gav hela cupcaken en 7:a (av 10 antar jag) och det är inte illa för att vara honom då han inte är så förtjust i muffins.

Väldigt smidigt att göra tycker jag då man får ut mycket av inte så mycket jobb. Speciellt om man ska baka med en mindre variant och man själv kanske inte är så där jäääääätte sugen på att sätta igång ett storbak.

Man kan ju ”pimpa” dem väldigt lätt också med vad man har hemma. Vore kanske gott ha i något bär eller så. Men nu valde vi att göra dem precis så som de kom i förpackningen så man verkligen ser vad det är man får.

Man vill ju att de ska funka som de är också.

Nu ska jag ta en av de få som finns kvar (10 stycken blev det av en låda).

Hörs!

2 thoughts on “Strawberry surprise

  1. Åh va gott! Ska nog testa det där minsann.

    Ja helgen var fantastiskt härlig och JA, min lilla kille växer så det knakar! 3½ månad, vägde 7450g och var 65cm lång för två veckor sen:-) Han har blivit väldigt stadig de senaste veckorna och det är så roligt och han blir liksom lättare att hantera eftersom han kan sitta så bra i knäet nu och är helt stadig i nacken. Mitt lilla lilla hjärta som jag önskar ska vara lite länge…:-)

    Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *