Stjärnklart!

Japp, det var ju stjärnklart som vi var på med jobbet igår. Och jag måste ju säga att det var lite av en besvikelse… Jag hade en skoj kväll allt som allt men själva ”Stjärnklart” var ju det tråkigaste.

Tex så stod det att det var fördrink + tilltugg innan showen, och står det tilltugg så tänker man väl att det kanske ska vara nå snittar eller så, mer än några små chips iallafall.

Showen var ok. Lite halvtråkig mellanåt, speciellt när man har några öl innanför västen så vill man ju ha något med lite mer drag. :-)

Mellan akterna så var det mat, och maten var en tallrik med lite småplock kallskuret! Gah, jag hade behövt typ två-tre pizzor vid det laget. Att dricka öl på tom mage är inte direkt det mest optimala för mig om jag vill må bra dagen efter.

När showen var slut så skulle det vara en bar och mingel, men det var det inte. Det var bara till att gå hem och vi som hade räknat med att vi skulle hänga kvar där ett tag hade beställt bussen till 1,5 timme senare… Men vi gick till en annan bar och tog ett par öl till. :-)

Sen när vi var tillbaka i Uppsala vid 01.30 så kände inte jag och Emma för att kasta in handdukarna riktigt än. Vi ville dansa! Så vi styrde kosan mot BJ och där blev det då dans för fulla muggar. Klackarna i taket!

Vid 04-snåret stupade jag i säng nöjd med kvällen och snurrig i skallen. ;-)

Idag har jag vart segare än segast, inte mått så fruktansvärt dåligt men galet seg. Och ont i magen då, på grund av all öl på lilla tomma magen. Rätt skönt ändå att det inte är såna här festkvällar så ofta nu för tiden. ;-)

Vi var ju naturligtvis ganska många fler som åkte, runt 25 pers, men det är ju det här med att lägga upp folk på internet hur som helst… Men ovan personer tror jag tycker att det är ok.

Nej, nu ska jag nog smaska i mig en lussebulle till. Simon och Tuva kom hem från Farmor och Farfar i Söderbärke på eftermiddagen och med sig hade de smarrigaste lussekatterna. Tack! :-)

So long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *