>Sötaste lilla Shiva och jag är ju klantigast i världen

>

Vi börjar med klantigheten:

Jag skulle ju träna fotboll idag ju!!! MEN, så när jag skulle plocka fram mina fotbollsskor som har vart med några år för många redan så hittar jag dem inte. Ett svagt litet minne svischar förbi om att jag efter att förra säsongen var slut slängde dem eftersom jag då "skulle vara tvungen att köpa nya". Smart Sara, smart. PUCKO! Speciellt smart var att jag insåg det nu klockan 19.00 och träningen börjar 20.00. Jag har inte ens ett par springskor eftersom de också hälsat hem för ett tag sedan. Och att träna fotboll i ett par Converse känns ju inte direkt som ett alternativ. Nej, jag får köpa nya och ladda om tills på torsdag. Klant, klant, klant.

Men så något annat, idag så var jag ju och hämtade mina grejer hos Erika och då fick vi se världens sötaste Shiva!

Tuva leker med kattleksaken utan att förstå att hon faktiskt lekte med Shiva då också…

Men till slut så förstod hon och det var ju super skoj! Tuva vart så uppspelt så hon bröt av leksaken… Oh no…

Jag har en liten film på sötnosarna också. Ska ladda upp den på Youtube så kanske den kommer upp här också så småningom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *