Söndagens mega tjocka

Kändes faktiskt lite bra att sminka sig och få klä upp sig i något annat än mjukisar idag (trots att magen helst vill ha fritt spelrum för tillfället, inte minsta lilla tryck får det vara).

Så, så här såg jag ut när jag och storasyster gjorde Gränby C idag (mössan åkte dock av efter bilfärden dit…):

”Kimono” från Indiska (Jade Jaggers kollektion)fodral från Monki – Skor, jacka och halsduk från h&m – Väska från KappAhl – Mössa från Manky.se (Ruth m. fl.)Halsband köpt i Barcelona (+ armband och klocka som inte syns)

Update: Tänkte bara tillägga att javisst, luggen har visst växt så det är klippdags på bara någon dag men den är inte så lång som det ser ut. Jag KAN se. Lite farlig i trafiken annars va? ;-)

3 thoughts on “Söndagens mega tjocka

  1. Du är så fin!! Förstår inte hur du får till det:) när jag var så preggo låg jag mest och hade råffat åt mig makens kläder:p hoppas ni hade det mysigt!

    Vi har sommarställe inte så himla långt från Uppsala, sen har min man pluggat där o min mamma o pappa träffades där och blev kära:) vi funderar på om vi skulle flytta dit. Kanske inte nu bums, men såsmåningom. Vet du några mysiga områden där man vill bo? :)
    Ha en fin dag!!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *