Söndagens lilla, sotarbesök och resten av dagen

Det är banne mig inte lätt att ta kort på Tuva nu för tiden, ska man få till ett bra kort så ska det vara ”in the moment” och att hon inte vet att jag fotar.

Jaja, så här bra gick det att ta en dagens på henne:

Byxor + tröja från h&m – My little pony strumpisar från KappAhl.

Nu har det nyss vart SOTARE här. Haha, jag låg på soffan i kort linne och leggings. Hann slänga på mig en hoodie över, som också är lite kort så magen glipade fram. SNYGGT!  Totalt förvirrad också, när de frågade om stege så pekade jag på taket och sa att där är det en stege. ”Ja, men den sitter nog fast där och vi behöver ju en för att komma upp”. Ehhh… Jaha. Men nu vet jag vart vi har stegarna iallafall. ;-)

Nu ska jag slänga på oss lite kläder och iväg till plantskolan med systeryster, sen blir det playdate för hela slanten. Tuva längtar efter sin bästis/kusin.

Oj, nu dyker de visst upp här!

Skynda, skynda!

 

One thought on “Söndagens lilla, sotarbesök och resten av dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *