>Sömnproblem och världens bästa kille

>

Senaste veckorna har jag verkligen haft problem med min sömn. Stora problem med min sömn. Jag sover inte fast jag ju får sova (tex som nätter då Simon tagit Tuva). Jag blir uppstressad av att jag ska upp tidigt, och lägger mig för sent. 5-6 timmars sömn fungerar inte för mig.

Och för mig så blir det där bara en dum spiral nedåt. Ju mindre jag sover, desto svårare får jag för att sova. Och att ta det lungt! Om jag är pigg och utvilad så tänker jag när jag ser fulla tvättkorgar att "det där fixar jag imorn, inga problem!" men är jag trött så att jag håller på och svimma så tänker min hjärna "Åhhhh, det måste göras nu! Hur ska jag kunna ta det lungt med gott samvete om jag vet att det ligger tvätt i tvättkorgarna!!! Oh, nej!! Det var visst dammigt också! Hur ska jag kunna ta det lungt med gott samvete om jag vet att det är dammigt??? Åh, nej! Luckorna i köket är ju skitiga, golvet behöver skuras, hur ska jag…." Ja, ni för står. Knepig hjärna man utrustats med.

Så mannen i mitt liv beordrade mig att sova i natt + sovmorgon (så länge jag ville!!!) och när jag kom upp vid 9.30 så hade han tvättat, badat med Tuvisen, lagat frukost och stod och vek tvätt med glatt humör!!!

Hur kär blir man inte då!

Men nu kan jag inte sitta här. Idag är det ju fullt ös igen, först Fifi på plantagen kl 13.00, sen kalas för brorsans tjej kl 15, och efter det så bär det av upp till Söderbärke direkt så nu ska det packas och fixas!

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *