>Sommarskorna behövs ju snabbare än jag trodde!

>

Igår räknade vi ut att det är bara den här jobb veckan (4 arbetsdagar), sedan nästa (5 arbetsdagar) och sen veckan efter (3 arbetsdagar) så åker vi på fredagen till CYPERN!

Yeyeyeyey!

Men helt plötsligt fick jag också panik. Tuva har ju nästan INGA sommarkläder! Allt från förra året är ju defenitivt urvuxet. I stortsett alla kläder från i höstas är urvuxna och till och med en del som hon fick i julklapp!

Nu är det ju stl 104 som gäller för STORA damen. Jag som trodde att hon skulle kunna ha stl 98 längre än någon månad… Hjälp.

Skor har jag haft lite panik över, men så har jag gjort två impulsköp nu så hon har tre par skor som väntar på henne. Och hennes skogarderob för sommaren bör efter att de kommit hem vara komplett (hon har Pippi-tygskorna, ett par gympaskor, ett par foppatofflor, ett par sandaler och ett par stövlar. Borde väl räcka?)

Dessa två beställde jag idag från Din Sko:

Översta paret kostar 199:- och understa 99:-, beställer man två par barnskor så får man 100:- rabatt, och dessutom var frakten fri så för 199:- fick jag båda. Bra va?

Nu är det bara tunna överdelar, sköna nederdelar, solhattar och badkläder (UV-dräkt + baddräkt/badbyxa) som behövs för att det ska bli bra.

Men det får bli ett projekt för nästa vecka, då vi har födelsedagsfiranden och visningar för lägenheten klara. Nu är det fullt fokus på det!

Och där var fikat slut också…

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *