Sommarfint hos polarn o pyret

Polarn och pyret är verkligen ingen favoritbutik. Visst att skalkläder och vindfleecar är i en klass för sig, men själva designen på kläderna har jag haft svårt för. Då och då poppar det upp något men överlag så… Nej.

Förutom nu då! Jag hittade drösvis med snygga t-shirts åt Isak när jag var in där sist. Så många att jag inte kunde välja en till och med. ;-)

Ovanligt mycket blått för att vara jag! De tre översta är mina favoriter och jag kanske måste välja ut två att slå till på till sommaren. Glasströjan är ett måste, men sen har jag svårt att välja mellan krokodiler eller grodor.

Alla t-shirts var i det här mjuka fina tyget som Polarn har ibland på sina tröjor, och av egen erfarenhet så vet jag att det är GRYM kvalité på dem. Håller sig mjuka precis hur länge som helst. Dock kostar de 199:-/st så därav att jag inte slår till på alla 5. Även om jag skulle vilja.

(Men Isak vill så klart inte, han vill inte ha några nya kläder alls. Någonsin. Och så blir det bråk och gråt och han ska ha en tröja över tills tröjan äntligen kan klassas in i kategorin ”Gamla”… Unge. ;-) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *