Sommarfest!

Idag var det alltså sommarfest på dagis. Super mysigt! Det var några pappor som spelade och sjöng medans resten hade picknick i solskenet. Vi väntade och väntade på något uppträdande från barnen, men det blev visst inget sånt iår. Lite tråkigt, men det har säkert sina orsaker.

Vi hade mysigt iallafall!

_MG_1577

Tidigare på dagen så hade alla barnen sprungit ”Funbo-loppet” och fått medalj. Gulligt! Isak var snygg i sin neonrosa piké, dock hade jag inte räknat med att han skulle byta byxor under dagen till sina extra byxor med röda revärer. Herreguuuuuuuud, det skär sig juuuuu! ;-) _MG_1572

Musikgalna Isak stod länge och kikade på dem som spelade. När han stod vid oss blev det mycket dans, men det vågade han inte riktigt när han stod själv där borta för att se bättre. :-) _MG_1569

Tuva drog runt på lillebror som mer än gärna ville haka på de stora tjejerna. Annars så såg man inte mycket av Tuva under fikat. Hon var överallt och ingenstans, speedad till tusen och for runt. (på ett bra vis alltså, hon är sin mammas lilla partytjej ;-) ) Behöver nog inte nämna att hon däckade på soffan när hon kom hem… ;-)

_MG_1566

”Hallå syrran!!! Vänta på mig!!!”

_MG_1564Fint sällskap hade vi också av lillsis Linnéa och hennes Ebba som jag tvingat med eftersom jag tyckte det kändes lite mobbat att gå själv… ;-)

(Jag vet, bilderna är lite konstiga i färgerna, orkar inte försöka redigera nu… Såg inte på skärmen hur de såg ut när jag ställde in eftersom det var så ljust…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *