>Sol i Söderbärke

>

Ja, nu är vi hemma från ett par dagar i Söderbärke! Och vilka dagar vi haft! Strålande sol och jag är bränd, jag som sällan bränner mig! Riktiga sommardagar… Fast jag hade inte tagit med mig nå bra "sommar och sol kläder" så nu har Simon förbjudit mig att ta med bikini framöver eftersom alla gånger Simon sagt "Ta med bikinin, det kan ju bli fint väder" så har det blivit allt annat än det. Haha!

Här kommer iallafall några bilder från helgen:

På valborgskvällen så blev det en sväng förbi brasan (många år sen jag såg en brasa på kvällen men nu ska det tamejsjutton bli tradition, mysigt ju!) och sen en härlig ljummen kvällsprommenad runt Söderbärke.

Eftersom Tuva är tokig i får (och hästar, hundar, katter, osv…) så gick vi och kikade på lammen! Så söta så!

Tuva grattades ytterligare och fick ännu mer tårta och massa fina presenter! Bland annat hinken och bollen från faster Sara och farbror Adam.

På fredagkvällen blev det gott-gott-gott grillat och vin ute i solen. Sommar, sommar, sommar!

Tuva lekte i solen med sina Teletubbies i nya fina klänningen från Polarn och pyret (också present från Sara och Adam), hur snygg blev hon inte? Ur snygg.

En stolt Tuva kommer och visar vad hon och farmor plockat. Sötaste sötnosen!

Jag hade gärna stannat en dag till jag, men Simon skulle ut och svira ikväll så nu sitter jag här i soffan istället. Men jag har grapetonic läsk och salt&vinäger chips så jag är rätt nöjd ändå jag. Tänkte försöka hålla mig uppe och titta på Dreamgirls som går på fyran 21.25 och eftersom jag fått sovmorgon två dagar i rad (HÄRLIGT!) så ska jag nog palla det trots att lill-Tuvisen kommer vilja upp innan 06.

Men först ska jag nog hinna med ett blogginlägg till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *