Snyggaste skorna i höst

På vägen till bussen i lördags så gick jag förbi Weekday och egentligen tänkte jag inte gå in, men när jag såg de här skorna så kunde jag inte låta bli att gå in, och sen inte heller låta bli att köpa dem!

Jag tycker att dom är SÅ snygga. Dessutom bekväma (för att vara klackisar) eftersom det är kilklack och platå. Jag är mycket, mycket nöjd och dessutom så blir jag så glad varje gång jag ser dem för att de är så fina. (Hur störd känner man sig inte då när man kan känna sån glädje inför ett par skor? ;-) )

Nu ska jag passa på att läsa lite bloggar innan Simon ska spela sitt spel (jag lovade att om han la Tuva så skulle han få sitta vid datorn sen).

Ciao!

One thought on “Snyggaste skorna i höst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *