>Snygga byxor från Cheap Monday

>

Hos Nelly (www.nelly.com) så hittade jag de här snygga byxorna från Cheap Monday.

Jeansen ser ju riktigt coola ut, frågan är om man känner sig lika cool i dem? Man måste ju kunna bära upp dem. Och chinosen är ju grymt snygga tycker jag! En lite tajtare modell än vanliga. I like it.

Båda kostar 399:- hos Nelly.

Sen såg jag i senaste SOLO ett par klorblekta jeans från Cheap Monday också som jag blev grymt nyfiken på.

Men som vanligt när det gäller jeans så funkar det inte att beställa, man måste prova. Speciellt Cheap Monday tycker jag, jag har flera par i samma modell och storlek men alla sitter olika. Sen provade jag ett par en gång också i samma modell och storlek, de fick jag inte ens upp över vaderna! Och jag har faktiskt inte stora vader (trots fotbollskarriären)..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *