Sneakers till hösten och klantiga jag

Ibland har jag otroligt lätt att bli helt insnöad på något och då googlar jag och söker efter det till ögonen står i kors. Men sen kan intresset ge med sig lika snabbt som det kom… Just nu är det sneakers till hösten som JAG MÅSTE HA. Jag har kommit fram till att jag vill ha några adidas-sneakers men har inte bestämt mig för modell eller färg.

img_1748

Alla skor finns hos Footish.

Jag är egentligen sugen på alla modeller, men funderar kanske mest på de höga just nu. Kan ju vara bra till hösten då man inte vill ha en glipa mellan sko och byxor. Hmmm… Så svårt val! De rosa varianterna är ju också grymt lockande. Samt de klassiska i mitten nere. Men då kanske jag hellre vill ha de med silver som inte blir lika mycket kontrast?

Jaja, ni hör ju. Jag har inte bestämt mig.

Men få se om det blir några skor överhuvudettaget, jag lyckades nämligen backa in i en annan bil idag utanför förskolan… Gah! Så SJUKT klantigt och min första incident. Där fick jag för att jag går runt och är kaxig över att jag aldrig vart med om något. Och vem fan håller koll på bilar utanför förskolan?! Man har ju fullt sjå med att hålla koll på alla barn… Ärsch, jag försöker skylla i från mig på det mesta, men det är väl bara att bita i det sura äpplet…

*Bankar huvudet i väggen*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *